Privat

Få pris på dine
forsikringer nå!

Beregner pris...

Image

Trafikkforsikringsavgift

Endring i årsavgiften for kjøretøy

Det du i dag kjenner som årsavgift, blir fra 2018 endret til trafikkforsikringsavgift til staten. Innkrevingen skal overtas av forsikringsselskapene, men det er fortsatt Stortinget som fastsetter størrelsen på avgiften og alle inntektene går til staten. Forsikringsselskapenes oppgave er kun å kreve inn avgiften på vegne av staten.

 

Les mer

Bruker du sosiale medier?

Vi lever i stor grad livene våre på nettet, og sosiale medier som Facebook, Snapchat og Twitter er en stor del av vår og ikke minst barn og unges hverdag. Nå kan du få hjelp hvis din identitet blir misbrukt.

Det kan plutselig dukke opp regninger på ting du ikke har kjøpt. Din digitale identitet blir misbrukt med falske profiler eller uønsket deling av bilder. Forsikringen Trygg På Nett dekker hele familien ved ID Tyveri og behov for Rens På Nett.

Les mer
Image

Digitale helseskjema

Kjøper du personforsikring i Vardia, kan du fylle ut og signere helseskjema digitalt med BankID og BankID på mobil. Vi støtter alle platformer og skjermstørrelser og har spesialtilpasset utfyllingen for de som foretrekker å bruke mobiltelefon.

Har du ikke personforsikring? Ta kontakt med en av våre rådgivere for en hyggelig samtale og et uforpliktende tilbud. 

Les mer

Kundeservice

Vi er her for deg alle hverdager. Ring oss på telefon, eller chat med oss hvis du har spørsmål eller trenger råd rundt nye forsikringsprodukter.

Våre rådgivere vil alltid gjøre sitt beste for at du skal ha det bra!

Kontakt oss
Image
Image

Hund og katt

Nå kan du endelig forsikre både hund og katt hos oss. Dette er et produkt som har vært etterspurt av våre kunder, og vi har lyttet. 

Ta kontakt med oss på telefon eller slå av en prat med oss via vår LiveChat hvis du ønsker et godt forsikringstilbud - vi er her for deg!

Kontakt oss

Reiseforsikring?

Vår reiseforsikring har gode vilkår, lave egenandeler og konkurransedyktig pris. Den fikk derfor terningkast 5 og topp-plassering i VG 16. april 2014.

Enten du er singel eller har familie trenger du reiseforsikring når du skal på tur. Hos oss kan du velge mellom standard- eller superforsikring.

Les mer