Privat

Få pris på dine
forsikringer nå!

Beregner pris...

 • Jeg husker ikke mitt registreringsnummer

 • Andre forsikringer?

  Vi er totalleverandør av forsikringsløsninger, det betyr at vi kan tilby deg de fleste typer av skadeforsikringer. Selv om du ikke kan beregne pris på alle produkter via våre nettsider, tilbyr vi fornuftige priser også på øvrige forsikringsprodukter. 


  Ta kontakt på telefon 08416 eller vår LiveChat om du ønsker pris eller mer informasjon om våre øvrige forsikringsprodukt.

   

  Les mer eller last ned vilkår

  Vi kan også forsikre:

  - Motorsykkel
  - Moped
  - Campingvogn og tilhengere
  - Husdyr (Hund og katt)
  - Snøscooter
  - Traktor
  - Veterankjøretøy
  - Øvrige kjøretøy

Image

Bruker du sosiale medier?

Vi lever i stor grad livene våre på nettet, og sosiale medier som Facebook, Snapchat og Twitter er en stor del av vår og ikke minst barn og unges hverdag. Nå kan du få hjelp hvis din identitet blir misbrukt.

Det kan plutselig dukke opp regninger på ting du ikke har kjøpt. Din digitale identitet blir misbrukt med falske profiler eller uønsket deling av bilder. Forsikringen Trygg På Nett dekker hele familien ved ID Tyveri og behov for Rens På Nett.

Les mer

Digitale helseskjema

Kjøper du personforsikring i Vardia, kan du fylle ut og signere helseskjema digitalt med BankID og BankID på mobil. Vi støtter alle platformer og skjermstørrelser og har spesialtilpasset utfyllingen for de som foretrekker å bruke mobiltelefon.

Har du ikke personforsikring? Ta kontakt med en av våre rådgivere for en hyggelig samtale og et uforpliktende tilbud. 

Les mer
Image

Kundeservice

Vi er her for deg alle hverdager. Ring oss på telefon, eller chat med oss hvis du har spørsmål eller trenger råd rundt nye forsikringsprodukter.

Våre rådgivere vil alltid gjøre sitt beste for at du skal ha det bra!

Kontakt oss

Hund og katt

Nå kan du endelig forsikre både hund og katt hos oss. Dette er et produkt som har vært etterspurt av våre kunder, og vi har lyttet. 

Ta kontakt med oss på telefon eller slå av en prat med oss via vår LiveChat hvis du ønsker et godt forsikringstilbud - vi er her for deg!

Kontakt oss
Image

Reiseforsikring?

Vår reiseforsikring har gode vilkår, lave egenandeler og konkurransedyktig pris. Den fikk derfor terningkast 5 og topp-plassering i VG 16. april 2014.

Enten du er singel eller har familie trenger du reiseforsikring når du skal på tur. Hos oss kan du velge mellom standard- eller superforsikring.

Les mer